Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 24.01.2011

Vložil: Pavel

Titulek: koncerty

Jsem rád,že je o Vás zase slyšet.Pamatuji si Vás coby kluk,když jste hráli na hradu Choustník.Ve Folku píšete,že máte domluvené koncerty,ovšem tady na stránkách mi chybí.Nebo že bych špatně hledal?Chystáte se letos na Táborsko?Každopádně at se Vám daří.Ahoj

Datum: 25.01.2011

Vložil: Jan Filip

Titulek: Re: koncerty

Děkujeme za milá slova, Pavle. V tomto období hrajeme jen několik dlouho nasmlouvaných koncertů pro uzavřené společnosti (domov seniorů, lékařské symposium apod.), protože po nabitém konci roku musíme dát dohromady nástroje, techniku i sebe :-), pilně zkoušet písně pro nový program a CD a současně jsme se vrhli do přípravy DVD "Vánoce v Betlémě", které musíme natočit do konce února. Veřejné koncerty tedy příjdou na řadu asi až od března a samozřejmě, že je zveřejníme na webu i na Facebooku. Pozvání z Táborska zatím nemáme, ale není všem dnům konec :-)
Ještě jednou díky za přízeň. Jan Filip a KANTOŘI

Datum: 23.01.2011

Vložil: Richard

Titulek: dobrý web

Vaše stránky jsou velice zajímavé a tou angličtinou jste udělali dobře.Poslal jsem pár odkazů přátelům do ciziny a také se jim líbíte.Přeji vám hodně spokojených posluchačů. R.Lébl

Datum: 24.01.2011

Vložil: Honza Filip

Titulek: Re: dobrý web

Richarde,děkujeme za pochvalu. S anglickou verzí stránek to byla nutnost, kterou jsme v návalu práce dlouho neřešili.
Šťastný nový rok Vám přejí Kantoři

Datum: 16.01.2011

Vložil: Mádl

Titulek: pozdrav

ste pro mne příjemný zjevení

Datum: 09.01.2011

Vložil: Sabina a Věra

Titulek: pěkný

na facebooku jsme si poslechly písničku WISKY MŮŽU PÍT a pak i další a jsou moc pěkný (a ten pan Miloš taky!!!!!!!!) Sába a Věra

Datum: 10.01.2011

Vložil: webmaster

Titulek: Re: pěkný

Tuhle písničku ale zpívá pan Honza :-)

Datum: 10.01.2011

Vložil: Sába

Titulek: Re: Re: pěkný

to víme to je taky šikovnej pán ale my sme spíš ročník s panem M :-) Sába

Datum: 14.01.2011

Vložil: Miloš

Titulek: Re: Re: Re: pěkný

OOOO Moje ego narostlo do obřích rozměrů, děkuji dámy to potěší :-)

Datum: 06.01.2011

Vložil: Lukáš

Titulek: zas vedle :-(

tak sem se s tím počítadlem zas netrefil a bylo to těsně vedle,tak příště

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!