Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 21.11.2011

Vložil: Sigi

Titulek: podehrávky

ten zvuk na vašem novým CD je fakt bohatej a v novinách jsem čet od p.Filipa že ve studiu se dá nazpívat víc hlasů a dát tam podehrávky. jak to ale děláte na koncertu? co to je podehrávky? to jako víc nástrojů? promiňte ale přemýšlím nad tím. Sigi

Vložil: Honza

Titulek: Re: podehrávky

Ahoj Sigi,
nástroje, které bychom ve čtyřech již neobsáhli, nahrajeme do podehrávky, ta se potom pustí a s ní živě hrajeme a zpíváme na koncertech. To samé je ve studiu. Co se týče vokálů, v renesanční písni "V máji" jsem přizpíval 5. hlas(bas), který je krásný a bylo by mně líto, kdyby tam nebyl. Tuto píseň děláme na koncertech ve čtyřhlase(bas vynecháme) a je to taky pěkné. Při běžném poslechu to posluchač nepozná, ale na CD se sluší, aby se to nahrálo v plné parádě. Měj se krásně!!!

Vložil: Sigi

Titulek: Re: Re: podehrávky

děkuju za rychlou odpověď. jsem zas chytřejší. taky se mějte krásně. Sigi

Datum: 13.11.2011

Vložil: Milena

Titulek: Vánoční koncerty

Milí Kantoři,
moc Vám fandím, nezapomenu na koncert v srpnu v Nechanicích venku pod stromy před několika lety, celou dobu husí kůže a pak pocit, že se vznáším,CD si pouštím ke spánku. Bohužel jsem od té doby nemohla Nechanice zopakovat, vždy tam bylo něco jiného.
Letos jsem se rozhodla nadělit si Vás k vánocům a moc bych chtěla navštívit Váš vánoční koncert, koupit nová CD a mít zase na čas Vaši duševní stravu, která mě tak příjemně nasytí. Jste prostě jedničky!
Prosím poradte mi, který koncert je dost dlouhý, ne jen 5 písniček jako v Nechanicích. Už ted se moc těším!!!

Titulek: Re: Vánoční koncerty

Milá Mileno,
kromě Nechanic (19. 11.), kde jsme součástí Cecilského koncertu, jsou všechny naše další akce v prosinci už ryze ve vlastní režii, takže skoro každá trvá 120 minut (včetně 20 minutové přestávky). Věříme, že si z přehledu na našem webu vyberete (rubrika aktuality vlevo po straně).
Jsme moc rádi, že na Vás naše hudba působí tak pozitivně a budeme se těšit na Vaši návštěvu. Mějte se krásně!!!

Datum: 12.11.2011

Vložil: Soňa

Titulek: krásný koncert

Tentokrát jsme dlouho váhali, zda půjdem do divadla. Měli jsme za sebou náročný týden, manželovi dávali fotbal atd. Nakonec jsme šli a nelitujeme. Byl to krásný zážitek. Vaše písničky z nového CD jsou nádherné a strhující. Už jsme si je dnes znovu připomněli ze samotného cédéčka. Krásná muzika, vtipný pan moderátor, výborné děti z Hradce - nemělo to chybu a už se těšíme na váš bydžovský vánoční koncert. Děkujeme, Válovi

Titulek: Re: krásný koncert

Milá Soňo,
děkujeme Vám za milá slova a povzbuzení do další činnosti. I my se budeme těšit na další setkávání s Vámi !!! Vaši KANTOŘI

Datum: 20.10.2011

Vložil: Lukáš

Titulek: Vystoupení v Nechanicích

Zdravim Vás z Hořic! Až to bude jasné, dejte sem prosím vědět, jak dlouhý blok Vám bude toho 19. 11. vymezen. Jak jsem totiž koukal na stránky jejich KD, nebudete v ten večer vystupovat sami.

Datum: 20.10.2011

Titulek: Re: Vystoupení v Nechanicích

Ahoj Lukáši,
máme vymezeno 20 - 30 minut, takže to odhaduji tak na 6 písniček. Měj se krásně!!!

Datum: 28.09.2011

Vložil: Michal

Titulek: Čí jsou to koníčky

Ahoj, moc se mi líbila vaše interpretace lidové písně Čí jsou to koníčky. Nevíte, odkud tahle píseň pochází? Hádám, že z Čech, ale nevím, odkud.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!