Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 21.07.2013

Vložil: Veronika

Titulek: Hrádek

Milá kapelo,
po shlédnutí Vašeho koncertu v Ratibořicích jsme se včera vypravili, tentokrát s celou rodinou, na Hrádek.
Kouzelné prostředí zámku ještě umocnilo zážitek z Vaší živelné muziky. Dětem se původně nechtělo, ale po koncertě mi řekly, že takhle výbornou kapelu ještě neslyšely. Tak Vám teď fandí celá naše rodina! Moc se těšíme na příště!

Datum: 22.07.2013

Vložil: Honza

Titulek: Re: Hrádek

Milá Veroniko, děkujeme za Vaši podporu. Je krásné, že se dnes najde tolik lidí, kteří neberou hudbu jen jako spotřební zboží. Užívejte si krásné léto!

Datum: 16.07.2013

Vložil: J.Lhoták

Titulek: Babiččino údolí

Souhlas s Veronikou. Byl to skvělý zážitek! Děkujeme.

Titulek: Re: Babiččino údolí

Vážený pane Lhotáku,
moc děkujeme a jsme rádi, že jsme Vás naší hudbou potěšili. Mějte se krásně a zase někdy na shledanou!!!

Datum: 15.07.2013

Vložil: Veronika

Titulek: Koncert u mlýna

Milí Kantoři,
Viděla jsem Vás minulou sobotu na dvoře ratibořického mlýna, kde jsem si také zakoupila Vaše CD Svítání, které poslouchám prakticky denně! Nemohu se Vaší strhující hudby nasytit.
Z Vašich stránek jsem se dočetla, že budete hrát v sobotu, 20.7. Na Hrádku u Nechanic, kam se určitě vypravím!!!
Přeji Vám do budoucna hodně uměleckých úspěchů a jsem Vaší velkou fanynkou!
Zdraví Veronika

Titulek: Re: Koncert u mlýna

Milá Veroniko,
Ratibořice jsou magické místo a my jsme byli moc rádi, že jsme si mohli zahrát na dvoře památného mlýna, kde pan otec z Babičky točil pikslou mezi prsty jako mlýnským kolem. Děkujeme za Vaše milá slova a těšíme se na setkání s Vámi na Hrádku u Nechanic.

Datum: 24.05.2013

Vložil: Jana,Chlumec n.C.

Titulek: Vystoupení v Lovčicích

Milí Kantoři,
dnešní vystoupení v kostele v Lovčicích bylo úžasné.Nádherná atmosféra,strhující nasazení všech členů a pana kapelníka obzvlášť.Když si uvědomím,že hraje již 43 let,tiše mu závidím jeho elán a energii,která z něj vyzařuje .Přeji i nadále všem hodně zdraví,protože pak bude i hodně koncertů a spokojených posluchačů.
Byl to dnes nejmilejší "dárek" k mému svátku.
Děkuji.

Datum: 25.05.2013

Titulek: Re: Vystoupení v Lovčicích

Milá Janičko, dodatečně gratulujeme k svátku. Já mám v rodině dvě Jany, manželku a starší dceru. My jsme si to také se skvělým lovčickým obecenstvem moc užili. Po koncertě následovalo pohoštění na faře a hrálo a zpívalo se až do rána.

Datum: 26.05.2013

Vložil: Jana

Titulek: Re: Re: Vystoupení v Lovčicích

Díky za přání.Jana

Datum: 18.05.2013

Vložil: Martin Mojžíš

Titulek: Kopřivinka

Milí Kantoři,

moc rád bych slyšel zase po letech Kopřivinku pálivou. Gramofon nemám, pokud by bylo na prodej CD Polní kvítí nebo nějaký jiný elektronický formát, klidně i jen tato jedna písnička, rád koupím. Dejte prosím vědět na atelier@martinmojzis.com

Děkuji, Martin M.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!