Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 02.05.2014

Vložil: Tomáš Novotný

Titulek: Kantoři na Dračích slavnostech

Ahoj Kantoříci, posílám pozdrav z Vrchlabí a mám v sobě ještě radost z vás a všech těch mých nejoblíbenějších písniček, které jste dneska hráli. Mám radost, že už je Eva zdravá a že jste hráli s radostí a elánem jako vždycky. Jen mě mrzelo, že jsem musel odejít už před koncem a nezbyl čas na povídání s vámi. Tak posílám pozdrav Evě, Martině, Honzovi i Milošovi a už teď se těším, až se uvidíme příště. Tomáš

Datum: 03.05.2014

Vložil: Honza

Titulek: Re: Kantoři na Dračích slavnostech

Ahoj Tomáši,
i my jsme Tě moc rádi viděli. Tak upřímní a srdeční lidé jako jsi Ty, navíc se zájmem o muziku, to je ideální obecenstvo. To se to pak hraje. Pro Evu to byl první koncert po pěti měsících. Naše radost, že jsme už zase kompletní, byla veliká. Příště to určitě vyjde i na to povídání.

Datum: 03.05.2014

Vložil: Tomáš

Titulek: Re: Re: Kantoři na Dračích slavnostech

Tak to se Evě už muselo po hraní pořádně stýskat a vám ostatním po Evě. Však jste včera hráli s takovou radostí, že obecenstvo tleskalo bouřlivě a mě ta radost vydržela i dneska, takže jsem na Dračích slavnostech dneska zpíval, tancoval, bubnoval a řádil, jak snad ještě nikdy. A tak se o mou radost teď dělím s vámi, abych vám ji zase trochu vrátil zpátky.
Až se uvidíme příště, bude to můj jubilejní desátý koncert Kantorů, tak si musím vybrat nějaký, kdy budete hrát odpoledne, abych nemusel tak rychle utíkat.

Datum: 30.04.2014

Vložil: elena

Titulek: slovensko

Ahoj Honzo,pripominam sa ti z roku 1967-Liptovska Tepla.Elena.

Datum: 30.04.2014

Titulek: Re: slovensko

Ahoj Elenko, byly to krásné chvíle našeho mládí a moc rád na ně i na Tebe vzpomínám. Ani se nechce věřit, že to tak uteklo.

Datum: 03.04.2014

Vložil: Jana

Titulek: TV

Vaše povídání v televizi bylo moc fajn.Škoda, že chyběla Evička a postrádala jsem i větší prostor pro vaše krásné písničky,ale jinak moc pěkné.Zdravím vás a držím palce!Janina

Datum: 03.04.2014

Titulek: Re: TV

Milá Janičko,
jsme rádi, že se Vám reportáž na V1 líbila. Evička nám od prosince marodí, takže jsme museli udělat variantu ve třech. Už s námi ale začíná občas zkoušet, takže se těšíme, že v budoucnu budeme zase kompletní. Věříme, že to bude brzy.
Mějte se krásně!!!

Datum: 02.03.2014

Vložil: Zuzana

Titulek: Koncert v Úpici

Milí Kantoři,

Kvůli náhlemu onemocnění jsem nemohla přijít na Váš koncert v Jiráskově divadle.
Kamarádka mi líčila, jak to bylo úžasné, i když jste byli jen ve třech! Všichni prý odcházeli z koncertu nadšení! Budu sledovat Váš web a určitě si za Vámi při nejbližší příležitosti někam zajedu. Vyřiďte pozdrav Vaší spoluhráčce Evě, ať se brzy uzdraví!
Krásné jaro všem!

Datum: 03.03.2014

Titulek: Re: Koncert v Úpici

Milá Zuzanko,
děkujeme za Váš vzkaz. V divadle se sešlo moc příjemné a vnímavé obecenstvo, takže se nám dobře hrálo. Až budete mít čas, mrkněte se na našem webu do rubriky Video, kam umístíme v nejbližší době reportáž z koncertu. Evě Váš pozdrav vyřídíme a mějte se krásně!!!

Datum: 23.12.2013

Vložil: Jirka z Bydžova

Titulek: Poděkování

Milí Kantoři, když jsem byl kluk, vyrůstal jsem jako rocker a příznivec metalu s džínsovou bundou :-), ale po asi dvaceti letech jsem našel velké zalíbení i ve Vaší hudbě, pro svou melodičnost, projev. mistrovství hry na nástroje a až nakažlivý úžasný optimismus, radost a nadšení. Díky Vám za to. Vánoční koncert v NB byl opět fajn a díky i za Váš velkorysý dárek DVD, který všechny příjemně překvapil. Nechť se daří dále. Bydžov je na Vás hrdý.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!