Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 20.12.2014

Vložil: Michaela

Titulek: Pokoj, štěstí, zdraví

Dobrý den,

již od roku 1985 máme vaši kazetu Pokoj, štěstí, zdraví a po celá ta dlouhá léta patří k našim nejoblíbenějším koledám. Můj syn (dnes 33 let) na ní vyrostl. Vaše kazeta má to nejčestnější místo - hrajeme ji vždy při štědrovečerní večeři. Bohužel za ta léta již utrpěla na kvalitě a navíc mi přestal fungovat kazeťák na rádiu. Prosím vás proto o informaci zda tato kazegta vyšla také jako CD a kde se dá případně získat. Vím, že je možné ji stáhnout do PC, ale ráda bych ji měla v nějaké solidní podobě.
Srdečně zdraví a mnoho tvůrčích úspěchu přeje
Michaela

Datum: 21.12.2014

Vložil: Honza

Titulek: Re: Pokoj, štěstí, zdraví

Milá Michaelo,
toto album přepsané na CD si můžete objednat přes náš mail. Zasíláme do týdne.

Datum: 15.12.2014

Vložil: Iva

Titulek: hledám koledu

Dobrý den, když jsem byla malá, pouštěl si můj táta o Vánocích vaši gramofonovou desku s méně známými koledami. Minulý týden jsem byla na koncertu Wabiho Daňka a Michala Dvořáčka, kde pan Dvořáček právě jednu takovou zahrál a vzpomínal na vás. Našla bych ji někde - na nějakém vašem CD, případně ke stažení v MP3? Název nevím, ale vy určitě poznáte rychle podle posledního úryvku: ...kudy sou chodily, tudy sou smrděli, až lidé blili.

Datum: 15.12.2014

Titulek: Re: hledám koledu

Milá Ivo,
jedná se o album lidových koled z Krkonoš "Pokoj, štěstí, zdraví". Na MC kazetě vyšlo v roce 1985, další rok potom na LP desce. Píseň, o které píšete, je lidová z Benecka "Šel jsem na koledu". Na zmíněném albu je nahraná jako pátá. Text, který citujete, se týká lakomé děvečky a kuchařky, které nedaly koledníkovi nic a pes je za to vymáchal ve špinavé struze. Proto tedy...kudy jsou chodily, tudy jsou smrděly, až lidé plili... (jako plivali nebo uplivnuli si).
Žádná reedice tohoto alba se nekonala, ale pokud budete mít zájem, mohu zařídit jeho přepis na CD. Ozvěte se na náš kapelní mail!

Datum: 08.12.2014

Vložil: Věra, Jana

Titulek: Skalice

Můžeme potvrdit, s Vámi se nikdy nespleteme. Popřáli jste nám krásně, také my Vám přejeme krásné svátky. Věra a Jana od Babiččina údolí :-)

Titulek: Re: Skalice

Milé dámy,
moc nás těší Váš zájem. Ta srdečnost, sálající z publika, nám spolehlivě dobíjí baterky. Přejeme Vám radostné Vánoce, šťastný nový rok a zase někdy brzy na shledanou!!!

Vložil: Bára

Titulek: Koncert v České Skalici

Přátelé, včera jsem Vás opět navštívila u nás ve Skalici. Před časem jsem byla i na Spirituálu a Hradišťanu, ale zdaleka nejlepší jste byli Vy!! Díky za krásný zážitek!
Přeji Vám krásné Vánoce

Titulek: Re: Koncert v České Skalici

Milá Barunko,
vážíme si Vaší vytrvalé přízně a také přejeme radostné prožití Vánoc a štastný nový rok!!!

Datum: 18.11.2014

Vložil: Dáša a Roman-Chrudim

Titulek: Slatiňanský vrabčák

Milí Kantoři,

v sobotu jsme Vás slyšeli na Slatiňanském vrabčáku a bylo to úžasné! Vy a Strunovrat jste byli nejlepší! Koupili jsme si dvě Vaše CD-Hodokvas a Jarmark, která si teď pouštime stále dokola. Obě jsou skvělá!!!
Přejeme Vám hodně zdaru a spoustu krásných písniček!

Datum: 19.11.2014

Titulek: Re: Slatiňanský vrabčák

Milá Dášo a Romane,
na Vrabčáku jsme si to moc užili. Určitě k tomu přispělo i výborné obecenstvo, jehož jste byli součástí. Mějte se krásně a zase někdy na shledanou!!!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!