Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 21.11.2015

Vložil: Honza

Titulek: Re: 45 let v Hradci

Milá Vladěnko,
Vaše přání určitě pomohlo, protože večer se (dle reakcí obecenstva) moc vydařil. Děkujeme!!!

Datum: 18.11.2015

Vložil: Jarda Sedlák

Titulek: výročí

Ahoj, Kantoři. Těším se na váš výroční koncert a nejvíc jsem zvědav na vaše znovusetkání s Lídou. Doufám, že si s vámi střihne i nějakou společnou písničku jako vzpomínku na zlatou éru Kantorů (tím se vůbec nechci dotknou současného složení, které je výborné - doufám, že víte, jak to myslím). Docela rád bych vás viděl aspoň v jedné písničce v celé tehdejší sestavě (berte to jako nápad pro 50. výročí, o kterém nepochybuji, že se ho dožijete v plné parádě). Co vím - kromě Honzy a Lídy je v plné muzikantské kondici i Miloš (navíc to má z Jaroměře kousek, pokud tam ještě žije), jen o Tomášovi nic nevím. Byli jste kapelou mého mládí a provázíte mě i mým zráním, tak promiňte, že jsem se vám tu takhle rozjel. V pátek v Hradci na shledanou! Jarda

Titulek: Re: výročí

Ahoj Jardo,
samozřejmě si s Lídou i zazpíváme. Všichni se na to těšíme. Co se týče kompletní 2. sestavy, tady už asi ke společné produkci nedojde. Tomáš skončil v roce 1985, Miloš v roce 1989. 50. výročí kapely - toho se dožije jen málokdo. U nás jen Olympik a Spirituál kvintet. V obou kapelách je zakládající člen jeden, Janda a Tichota. Raritou jsou Rolling Stones, tam jsou ze zakládajících členů tři, Jagger, Richards a Watts, Wyman je opustil, ale žije. Tak se radši nebudeme rouhat a pokud to vyjde, tak to bude úúúúúžasné!!!!!!!!!!!!
Měj se krásně a v pátek na viděnou a slyšenou!!!

Datum: 17.11.2015

Vložil: Tomáš Novotný

Titulek: Radost od dávných Kantorů

Ahojky Kantoříci,
aniž to tušíte, včera jste mi udělali radost, jako kdybych si od vás koupil nové album - a přitom to naopak bylo album náramně staré. Nevěřil jsem, že by se ještě dneska dalo po 20ti letech sehnat vaše album Kantoři Best of... 25 let, ale hledal jsem - a internetový obchod Audio3.cz mi ho sehnal. Sice jen na kazetě, ale užil jsem si ho báječně.
Fajn české i naše krkonošské písničky s typickými kantořími nápaditými aranžemi, spoustu hudebních nástrojů i pěkným souzvukem hlasů, to byla pastva pro uši. A největší radost mi udělalo, že jsem po tak dlouhatánských letech zase šlyšel od vás „Dyž sem já šel z pašerákma“. Už se těším, až si ji taky zase zazpívám, ale to bude asi až na jaře, čekají nás Vánoce a Masopust a to je čas jiných písniček.
Tak se mějte krásně, Kantoříci milí a krásným písničkám zdar.

Titulek: Re: Radost od dávných Kantorů

Ahoj Tomáši,
tenhle výběr je z našich prvních čtyř LP desek. Vyšel v roce 1995. V 80. letech 20. století jsme byli jako rarita, že mimopražská kapela toho tolik natočila. Jsem rád, že Ti nahrávka udělala radost. Drž nám pěsti na výroční koncert - 45 let KANTORŮ a taky se měj moc hezky!!!

Datum: 12.11.2015

Vložil: irena

Titulek: advent zdechovice

MILÍ KANTOŘI,
MOC SE TĚŠÍM NA VÁŠ ADVENTNÍ KONCERT VE ZDECHOVICÍCH U PŘELOUČE.
CHODÍME PRAVIDELNĚ A JAK ŘÍKÁM:"BEZ KANTORŮ TO NA VÁNOCE NEJDE".
PŘINESETE TOTIŽ VŽDY TU PRAVOU POHODU. A PAK SI JI DOLADÍM NA ŠTĚDRÝ DEN OPĚT S VÁNOČNÍ ROSIČKOU. PROSTĚ NÁDHERA.
JINAK VÁM VŠEM PŘEJI HODNĚ ZDRAVÍ,ELÁNU A ATˇ VÁM TO PŘÁD TAK KRÁSNĚ MUZICÍRUJE.
NA SHLEDANOU

Datum: 13.11.2015

Titulek: Re: advent zdechovice

Milá Irenko,
i pro nás jsou adventní koncerty srdeční záležitost. Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na setkání s Vámi ve Zdechovicích.

Datum: 30.09.2015

Vložil: Jana

Titulek: Dotaz

Dobré ráno,
chtěla bych se zeptat kdy začíná vaše vystoupení v Chlumci na zámku
v sobotu 3.10.? Už se moc těšíme.
Děkuji Jana

Datum: 30.09.2015

Titulek: Re: Dotaz

Dobrý den Janičko,
v programu máme dva půlhodinové vstupy, od 13.00 a 14.30 hodin. Také se na Vás moc těšíme!!!

Datum: 29.09.2015

Vložil: Pepa z Moravy

Titulek: Stodola SK

Ahojky,

v sobotu sem měl jet za kamošem do Brezna, pry tam maji suprovou kapelu z Čech- Kantory. Bohužel sem musel do prace. Včera sme si volali, byl nadšeny, rozparadili ste posluchače, cela Stodola tančila... Mrzi mě, že sem u toho nebyl, přiště si Vas nenecham ujit!!!!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!