Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 09.02.2016

Vložil: Honza

Titulek: Re: Jasná zpráva?

Milá Alenko,
nebojte se. To bychom si vůči Olympiku nedovolili. Ten nadpis v rubrice "Co nového u Kantorů" jsem použil jen jako přirovnání, že nové CD bude tento rok určitě na světě. CD se samozřejmě bude jmenovat jinak, název již máme, ale prozradíme ho až po vydání.
Přejeme Vám krásné dny a zachovejte nám přízeň!!!

Datum: 12.01.2016

Vložil: Radka

Titulek: Rozhlas ČB

Vaše adventní pořady v Českém rozhlase České Budějovice jsou krásné. Povídáním i písničkami. Ani jsem nevěděla, že jste jako Hradečáci natáčeli desky na jihu. Jen mi tam chybělo něco z aktuální muziky v současné sestavě, bylo by to zajímavé porovnání, kam jste za ty roky došli. Přeji Vám vydařený rok 2016, milí Kantoři. Radka

Datum: 13.01.2016

Titulek: Re: Rozhlas ČB

Milá Radko,
máte pravdu, že oba pořady byly, až na jednu výjimku, pouze s historickými nahrávkami. Pan redaktor chtěl připomenout, co všechno jsme v minulosti (80. léta 20.století) natočili v ČB. Obdiv si zaslouží to, jak mají všechny nahrávky pečlivě archivované. Doma, v HK, nám rozhlas většinu historických nahrávek smazal.
Budeme se těšit, že na průřez současné tvorby dojde třeba někdy příště.
Také Vám přejeme šťastný nový rok!!!

Datum: 12.01.2016

Vložil: Pavel

Titulek: 45

Milí Kantoříci, píši malinko se zpožděním, ale přece.
Dík moc za nádherný zážitek a možnost být u toho. Váš výroční koncert byl plný energie, hezkých písniček a dobré nálady. Jste nejen výborní muzikanti, ale hlavně fajn lidičky se kterými se člověk rád potkává.
Ať vám to hraje a zpívá - a to nejen v tomto roce, ale i v celém tomto století.
Za sebe i celou Severku - Pavel

Datum: 13.01.2016

Titulek: Re: 45

Ahoj Pavle,
taky moc děkujeme a věřím, že naše společné muzicírování bude zas někdy brzy pokračovat ve stejném duchu.
Celé Severce přejeme pohodu v kapele, výborné hudební nápady, elán a hlavně hóóódně zdraví a štěstí!!!

Datum: 29.12.2015

Vložil: Blanka Stýblová

Titulek: foto na pf

Dobrý den. S kamarádkou se dohadujeme, odkud je fotka na vašem PF. Vánoční jsme poznali, že je z Chabrů, ale u novoroční tápeme. Promiňte, že vás zatěžujeme takovou zbytečností, ale rády bychom to věděly.
Děkujeme a přejeme úspěšný rok 2016, protože když bude úspěšný pro vás, vyděláme na tom i my, kteří vás rádi posloucháme.

Datum: 29.12.2015

Titulek: Re: foto na pf

Milá Blanko,
použitá fotka je z našeho adventního koncertu ve sportovní hale v Třebši v roce 2014. Za mnou je vidět sportovní branka. PF nám vytvořil náš blízký spolupracovník Jindra Honzík. To byste asi neuhodly.
Také my Vám přejeme do nového roku hodně štěstí, zdraví a radosti! Budeme se těšit na další setkávání s Vámi.

Datum: 31.12.2015

Vložil: Blanka

Titulek: Re: Re: foto na pf

Děkuji, Honzo - vyhrála jsem :-)
Nevěděla jsem sice rok, ale Třebeš jsem tušila. Ve vašich Foto jsem to teď i dohledala.
Tak ještě jednou děkuji a šťastný a veselý všem Kantorům!!!!!
B. S.

Datum: 26.12.2015

Vložil: Dáša

Titulek: Svatoštěpánský koncert

Dobrý večer,děkuji za sebe a svého manžela za nevšední zážitek z vašeho koncertu. Lístky jsme dostali od Ježíška a mohu říci, že takový dárek bych chtěla dostávat častěji. Bylo to poprvé, co jsme navštívili váš koncert a prostě super. Vaše hudba mě velice oslovila, ani se to nedá popsat, i když jsem hudební laik. Moc, moc děkuji. Už se těším na další shledání s vámi. Přeji moc úspěchů a lásky která z vás všech dýchá. Děkuji vám všem.

Datum: 27.12.2015

Titulek: Re: Svatoštěpánský koncert

Milá Dášo,
moc děkujeme za Váš vzkaz, který nás velice potěšil. Přejeme Vám do nového roku hodně štěstí, zdraví, lásky a svornosti. Budeme se těšit na další setkávání s Vámi!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!