Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 22.04.2016

Vložil: Tereza Hradecká

Titulek: válka 1866

Dobrý den, dívala jsem se na program oslav 150. výročí prusko-rakouské války a jsem ráda, že na řadě akcí nechybíte, ale co ty ostatní, hlavně Chlum? Tam jsem vás vídala pravidelně a teď tam budete chybět? To je škoda, měli jste vždycky velký úspěch. Přeji hodně úspěchů. Terka

Datum: 24.04.2016

Vložil: Honza

Titulek: Re: válka 1866

Milá Terezko,
na Chlumu sice nejsme, ale o den dřív, 2. 7., účinkujeme v HK na Velkém náměstí od 19.30 hodin. Dne 3. 7. hrajeme v Babiččině údolí na dvoře mlýna. Rádi Vás na některém našem koncertu uvidíme. Přejeme Vám krásné jarní dny a zachovejte nám přízeň!!!

Datum: 08.04.2016

Vložil: Jar. Jehlička

Titulek: CD

Dobrý den, mám trochu pichlavý dotaz, ale snad se nebudete zlobit: Jak to vypadá s tím novým CD? Psali jste, že je hotové a teď už dlouho nic. Neusnulo to? Děkuji. Jarda

Datum: 08.04.2016

Titulek: Re: CD

Ahoj Jardo,
protože CD bude obsahovat adventní a vánoční písně, vyjde až na podzim, aby bylo načasované do té správné doby. Vydávat ho teď, to by nemělo ten patřičný dopad. Chceme, aby těm, co nás mají rádi, obohatilo oslavy Vánoc.

Datum: 09.04.2016

Vložil: Jaroslav Jehlička

Titulek: Re: Re: CD

Aha, tak je to - když jste psali, že je připraveno k lisování, pochopil jsem to, jak se na správného nedočkavce sluší. Tož hodně zdaru a budeme čekat.

Datum: 07.04.2016

Vložil: Jindřich Řehořek

Titulek: otázka

Dobrý den
Chci se zeptat,od kolika hodin budete mít koncert v Kuřivodech.
Děkuji Řehořek

Datum: 07.04.2016

Titulek: Re: otázka

Dobrý den,
budou to dva hodinové vstupy, ve 12.00 a 18.00 hodin.

Datum: 17.03.2016

Vložil: josef

Titulek: pátrám

Ahoj kapelko
Mám takovou malou partičku se kterou hrajeme s různejma změnama od roku asi 1971
Asi v roce 1991? s nami zkoušel hrát na kytaru jeden mladík z Jilemnice a tvrdil že jeho otec hraje s Vámi. Jméno jsem bohužel zapoměl a teď bych ho rád našel nebo na něj skouším získat kontakt. Proto se na Vás obracím zda by jste nevěděli o kterého vašeho člena v roli otce by mohlo jít. Díky za případnou odpověď Josef

Datum: 17.03.2016

Titulek: Re: pátrám

Ahoj Josefe,
to může být jedině Jakub Jareš, studoval kytaru na konzervatoři v Pardubicích. Jeho otec, Josef Jareš, s námi řadu let spolupracoval jako textař. Bohužel nám v roce 1995 umřel, ale písně s jeho texty hrajeme dodnes. Jarešovi bydleli v Jilemnici.

Datum: 25.03.2016

Vložil: Josef

Titulek: Re: Re: pátrám

Díky moc za zprávu a ať se daří

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!