Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 07.04.2016

Vložil: Jindřich Řehořek

Titulek: otázka

Dobrý den
Chci se zeptat,od kolika hodin budete mít koncert v Kuřivodech.
Děkuji Řehořek

Datum: 07.04.2016

Vložil: Honza

Titulek: Re: otázka

Dobrý den,
budou to dva hodinové vstupy, ve 12.00 a 18.00 hodin.

Datum: 17.03.2016

Vložil: josef

Titulek: pátrám

Ahoj kapelko
Mám takovou malou partičku se kterou hrajeme s různejma změnama od roku asi 1971
Asi v roce 1991? s nami zkoušel hrát na kytaru jeden mladík z Jilemnice a tvrdil že jeho otec hraje s Vámi. Jméno jsem bohužel zapoměl a teď bych ho rád našel nebo na něj skouším získat kontakt. Proto se na Vás obracím zda by jste nevěděli o kterého vašeho člena v roli otce by mohlo jít. Díky za případnou odpověď Josef

Datum: 17.03.2016

Titulek: Re: pátrám

Ahoj Josefe,
to může být jedině Jakub Jareš, studoval kytaru na konzervatoři v Pardubicích. Jeho otec, Josef Jareš, s námi řadu let spolupracoval jako textař. Bohužel nám v roce 1995 umřel, ale písně s jeho texty hrajeme dodnes. Jarešovi bydleli v Jilemnici.

Datum: 25.03.2016

Vložil: Josef

Titulek: Re: Re: pátrám

Díky moc za zprávu a ať se daří

Datum: 27.02.2016

Vložil: J. Uchytil

Titulek: obaly CD

Dobrý den,
dočetl jsem se, že chystáte nové CD a pracuje se na obalu. Tím jste mne přivedli na myšlenku napsat vám, že se mi vaše obaly velice líbí a je dobře, že jim věnujete takovou pozornost, protože ne nadarmo se říká, že obal prodává. Mezi vašimi obaly jsou mými favority ty, které dělal Pavel Žáček, z posledních pak Kantoři v Betlémě. Jsem zvědav, jaké překvapení nám připravíte tentokrát.
S pozdravem Josef

Datum: 28.02.2016

Titulek: Re: obaly CD

Dobrý den Josefe,
v tom si s Vámi notujeme. Obal by měl korespondovat s nahrávkou. Každé nové CD je pro nás srdeční záležitost a přebal, který by byl vytvořený bez osobního vkladu autora, je pro nás bezcenný. Hlavně se neukvapovat! Jsme rádi, že na to máte stejný názor.
Přejeme Vám krásné dny!!!

Datum: 01.03.2016

Vložil: J. Uchytil

Titulek: Re: Re: obaly CD

Ještě mě žena upozornila na zdánlivý detail, kterého jsem si dodnes nevšiml, jak je nenápadný, ale vidím v něm vaši ohromnou hravost, která je ostatně znát i z vašeho přístupu k hraní a zpívání: jde o vaše ustrojení na obalu Kantoři v Betlémě - "venku" jste v zimním oblečení, uvnitř na lehko - krásný "fór".

Datum: 03.03.2016

Titulek: Re: Re: Re: obaly CD

To tak někdy přijde samo, ani nevíte jak. Děkujeme!!!!!!!!!!

Datum: 09.02.2016

Vložil: Alena Vitásková

Titulek: Jasná zpráva?

Dobrý den. Vaše nové CD se bude jmenovat Jasná zpráva - co na to Olympic? Myslím, že vánočnímu záznamu by víc slušel jiný a hlavně originálnější titul. Co říkáte? Nezlobte se, že vám do toho mluvím, ale to jen proto, že vás mám ráda :) Ajka

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!