Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 12.12.2016

Vložil: Honza

Titulek: Re: Velké díky

Milá Marcelko,
jsme rádi, že jsme Vám zahráli na tu správnou notu. Doufáme, že příště se s Vámi setkáme už v plném počtu - s uzdravenou Evičkou. Přejeme Vám, ať Vám ta vánoční nálada vydrží co nejdéle a šťastný nový rok!!!

Datum: 05.12.2016

Vložil: Michaela

Titulek: Historie

Dobry den, jmenuji se Michaela Veselkova a hledam fotografie kokem roku 1975- a dal, kde uplne na zacatku pri vasich hrach po hradeckych hospodach s vami obcas zpivala slecna Vera Flegrova. Pokud byste meli v archivu nejakou fotku ci zminku, byla bych vam vdecna. Vera byla ma sestra a pamatuji, kdy mi o vas vypravela, ale bohuzel nemam zadne dalsi zminky. Moc dekuji M.

Datum: 06.12.2016

Titulek: Re: Historie

Dobrý den,
to já už jsem bydlel v Novém Bydžově a po hospodách asi hojně vyhrával můj bývalý spoluhráč M. Dvořáček. Tím pádem ani nevlastním žádnou fotku.
Přeji Vám krásný Advent!

Datum: 06.12.2016

Vložil: Michaela

Titulek: Re: Re: Historie

Ano, jmeno Dvoracek si pamatuji. :)

Datum: 07.11.2016

Vložil: Sluková

Titulek: poděkování

Dobrý den, děkujeme za hezké chvilky u historického vojenského vlaku z Jaroměře do Trutnova 6.11. Manžel je už mnoho let Váš velký příznivec, ale na živo vás viděl poprvé. Jen litoval, že jste nemohli přijet v celé sestavě a že nebyla akce ozvučená, abychom ještě lépe slyšeli vaše krásné písničky. O to víc se budeme snažit navštívil některé vaše představení, protože jste nadchli nejenom nás, ale i naše děti a jejich děti. Zkrátka máte jednu celou rodinu příznivců! Buďte hodně zdraví! Libuše Sluková

Datum: 07.11.2016

Titulek: Re: poděkování

Vážená a milá paní Sluková,
Váš vzkaz nás moc potěšil. Původně jsem naši účast na této historické akci, vzhledem k onemocnění v kapele, chtěl úplně zrušit. Pořadatel nás ale přesvědčil, abychom to odehráli aslespoň takto. Škoda toho ozvučení, přitom jako kapela jsme soběstační a nebyl by problém to nazvučit. Potom jsme přejížděli ještě do Starkoče a tam byla ta samá situace a navíc další kapela Klapeto. Stačilo by, aby tam nebyl ten přejezd.
Jsme rádi, že jsme Vás nezklamali. Ať Vám stále trvá ta Vaše rodinná soudržnost!
Těšíme se s Vámi někdy brzy na shledanou!!!!!!!!

Datum: 04.11.2016

Vložil: Markéta Vránová (Facebook)

Titulek: Poděkování

Právě dodělávám další vánoční andělské vystřihovánky - omalovánky a k tomu poslouchám nové CD - Dobrý večer Tobě. Krásně se mi pracuje - srdce plesá a raduje se! Věřte, že znám koled hodně v nejrůznějších zpracováních. Ty Kantorské jsou svěží, radostné, plné muzikantských lahůdek a legrácek a také s krásnými texty. Toto CD zařazuji mezi mých nejhezčích pět vánočních s tím, že všech pět je na prvním místě. Milí Kantoři, mockrát Vám děkuji ♥

Datum: 04.11.2016

Titulek: Re: Poděkování

Milá Markétko,
moc děkujeme za Váš vzkaz. My zase obdivujeme Váš tvůrčí potenciál, úžasným způsobem pokračujete v těch nejčistších národních tradicích. Ta Vaše hravost, to je nádhera!!!!!

Datum: 04.10.2016

Vložil: Lubomír Dlouhý (Facebook)

Titulek: Nové CD

Přeji úspěch! CD si musím koupit - pustím si ho a přenesu se do počátku sedmdesátých let, kdy jsem na vás chodil v Hradci na kolejích :-)

Datum: 05.10.2016

Titulek: Re: Nové CD

Ahoj Lubomíre,
děkujeme za dlouhodobou a vytrvalou přízeň.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!