Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 27.12.2016

Vložil: Věra

Titulek: koncert NB

Byla jsem na vašem adventním koncertu a tak se mi líbil, že jsem s kamarádkou šla i na Štěpána. Slíbila jsem jí, že bude úplně stejný, tak zažije to, co já. Byl nakonec sice stejný písničkami, ale jinak byl díky rozšíření vaší skupiny o moderátora úplně jiný a opět báječný. Kamarádka o nic nepřišla a já jsem si zážitek "pouze" nezopakovala, ale odnesla jsem si zcela nový. Nemáte chybu a umíte překvapit, Kantoři milí.

Vložil: Honza

Titulek: Re: koncert NB

Milá Věruško,
vážíme si Vaší přízně a jsme rádi, že jsme Vás nezklamali. Tak zas někdy na shledanou s šťastný nový rok!!!

Vložil: Hoškovi

Titulek: díky

Už dlouho jsme se tak nepobavili jako na Štěpána v Jiráskově divadle. Krásné písničky ve spojení s inteligentním humorem nás dokonale naladily a vydrželo nám to až do rána, kdy jsme odcházeli do práce s dobrou náladou. Děkujeme a přejeme Kantorům, aby jim Bůh dopřál zdraví! Jana a Bohumil

Titulek: Re: díky

Milí Hoškovi,
moc Vám děkujeme a přejeme šťastný nový rok!!!

Datum: 26.12.2016

Vložil: Radka, Jiří

Titulek: Poděkování

Milí Kantoři, něco tak úžasného. jako dnes v divadle Nový Bydžov, jsme snad ještě nezažili. Nádherná muzika, lahodné zpěvy, lidské a vtipné povídání pana moderátora, o tak krásné tečce za vánočními svátky se nám ani nesnilo. Mockrát děkujeme, přejeme vám hodně zdraví a určitě si nějaký váš program zase vyhlédneme k návštěvě. Zatím si vás budeme hýčkat na CD, které jsme si u vás zakoupili.

Titulek: Re: Poděkování

Milí přátelé,
ani nevíte, jak nás Váš vzkaz potěšil. Zachovejte nám přízeň i nadále! Přejeme Vám šťastný nový rok!!!

Datum: 23.12.2016

Vložil: Josef

Titulek: Bravo

Ahoj Kantoři,
patřím už dlouho mezi Vaše obdivovatele a také pamětníky. Byl jsem překvapen, že jste v Třebši hráli ve třech. Pamatuji se, že asi v polovině 80. let minulého století jste také byli jenom tři a neuvěřitelně Vám to šlapalo, zrovna jako teď. Tak ať to Vaše skvělá kapela dotáhne do té padesátky!!! Přeji Vám hodně zdraví a štěstí!!!

Titulek: Re: Bravo

Ahoj Josefe,
pamatuješ si to přesně. V roce 1985 nás opustil basista Tomáš a zůstali jsme ve třech, Miloš, Lída a já. Hráli jsme tak až do roku 1988, kdy odešla Lída na mateřskou dovolenou. Byla to krásná éra v historii kapely a rád na to vzpomínám. Zachovej nám přízeň i nadále a přejeme Ti Vánoce plné pohody a hodně štěstí a zdraví do nového roku.

Datum: 06.06.2018

Vložil: Albertdaf

Titulek: How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

The prostate gland is central to the section of a male's the reproductive system. It secretes fluids that aid in the transportation and activation of sperm. The prostate gland is located just as you're watching rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it is almost always very uncomfortable and inconvenient for your patient as his urinary strategy is directly affected.

The common prostate health problems are prostate infection, enlarged prostate and cancer of prostate.

Prostate infection, also known as prostatitis, is easily the most common prostate-related overuse injury in men younger than 55 yrs . old. Infections in the men's prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis is the least common of forms of prostate infection. It is due to bacteria located in the large intestines or urinary tract. Patients may experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to alleviate the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition of the particular defect inside gland and also the persistence presence of bacteria inside urinary tract. It can be due to trauma towards the urinary tract or by infections received from other areas in the body. A patient may feel testicular pain, back pains and urination problems. Although it is uncommon, it could be treated by removal with the prostate defect followed by the employment antibiotics and NSAIDs to treat the redness.

Non-bacterial prostatitis is the reason for approximately 90% of most prostatitis cases; however, researchers have not to create what causes these conditions. Some researchers believe that chronic non-bacterial prostatitis occur as a consequence of unknown infectious agents while other believe that intensive exercise and high lifting can cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective weight loss program is important. These are some of the steps you can take and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is important for overall health and it will also keep your urinary track clean.

2. Some studies declare that a few ejaculations per week will prevent cancer of the prostate.

3. Eat red meat in moderation. It has been shown that consuming greater than four meals of beef weekly will raise the probability of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to make sure sufficient intake of nutrients necessary for prostate health.

The most crucial measure to adopt to make certain a healthy prostate is to select regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you should opt for prostate examination at least one time per year.

Vložil: Petr + Monika

Titulek: Gratulace

Vážení Kantoři,
chodíme na Vás do Třebše každý rok, ale letošní vánoční koncert byl snad ze všech, co jsme viděli, nejhezčí. Moc, moc gratulujeme a přejeme radostné prožití Vánoc a do nového roku hodně zdraví a ať se Vám stále tak daří s Vaší originální muzikou.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!