Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 28.03.2017

Vložil: Honza

Titulek: Re: Petr

Petře,
jsme moc rádi, že Vás to tak oslovilo. Zachovejte nám přízeň i nadále a přejeme Vám vše krásné!!!

Datum: 19.02.2017

Vložil: Eva, Jana

Titulek: Kantoři na hodech

Milá kapelo,
moc jsme si to s Vámi užily. Děláte skvělou hudbu a jste bezva lidi. Děkujeme a zase někdy přijeďte.

Datum: 20.02.2017

Titulek: Re: Kantoři na hodech

Milé dámy,
i my jsme si to užívali s tak skvělým obecenstvem. Rádi přijedeme kdykoliv a mějte se moc hezky!!!

Datum: 19.02.2017

Vložil: Karel, Semanín

Titulek: Koncert Kantoři

Vážení,
Váš včerejší koncert, to byla pastva nejen pro uši, ale i pro oči. Vaše flétnistka, to je hrající anděl. Přeji Vám hodně zdraví a dalších úspěchů.

Datum: 20.02.2017

Titulek: Re: Koncert Kantoři

Ahoj Karle,
moc děkujeme, rádi jsme si u vás zahráli. Martince Tvoji pochvalu vyřídíme a také přejeme všechno krásné.

Datum: 13.02.2017

Vložil: Jiří

Titulek: nové filmy na Youtube

Mockrát děkuji za nové filmy na YT - je to zážitek, to krásné prostředí, které jste vybrali, písničky ještě umocňuje. Strašně se nám to líbí. Škoda, že to DVD, ze kterého jsou písničky vybrány, je vyprodané, je to pohlazení pro uši, pro oči i pro duši. JS

Datum: 14.02.2017

Titulek: Re: nové filmy na Youtube

Jiří, moc děkujeme. DVD jsme točili ke 40 letům kapely. Reedici si už nemůžem z finančních a dalších důvodů dovolit. V případě velkého zájmu můžeme ale zajistit kopii. Přejeme krásné dny!

Datum: 15.02.2017

Vložil: Jiří

Titulek: Re: Re: nové filmy na Youtube

Děkuji za laskavost. Normálně se kopírování vyhýbám, protože mi to přijde nefér, ale v tomto případě asi výjimku udělám - s tím Vás ale nebudu obtěžovat, ozval se mi kamarád, že Vaše DVD má, tak si ho půjčím od něj. Přeji hodně zdaru a takových počinů, jako jsou Vaše nahrávky.

Datum: 09.02.2017

Vložil: Olda

Titulek: jak na objednávku

Dobrý den, naveďte mě, prosím, na správný postup, jak si u vás objednat CD? 5.12.2016 jsem zaslal mejl se třemi tituly a nedostal jsem žádnou odpověď.
Dík

Datum: 09.02.2017

Titulek: Re: jak na objednávku

Ahoj Oldo,
zde nalevo máme oba maily, jsou funkční. Mrzí nás to, ale 5. 12. ani později jsme od Tebe žádný mail s objednávkou nedostali. Asi se někde stala chyba. U všech objednávek hned potvrzuji příjem. Prosíme tedy o novou objednávku. Zasíláme do týdne. Věřím, že teď to vyjde.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!