Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 11.09.2017

Vložil: Honza

Titulek: Re: Dolní Libchavy

Milá Simonko,
jsme moc rádi, že Vás naše muzika oslovila a pobavila zároveň. Budeme se těšit zase někdy někde s Vámi na shledanou. Přejeme Vám další krásné toulky českou krajinou.
Mějte se moc hezky!!!

Datum: 07.09.2017

Vložil: Růžičková

Titulek: poděkování

Dobrý den, milí Kantoři!
Pořád mám ještě v hlavě ten krásný koncert v Lovčicích.Přiznám se, že se mi tam nejdřív moc nechtělo,protože jsem byla unavená a nebylo mi ani moc dobře.Ale to bych tomu dala! Hned jak jste nastoupili a pan Hanzlík vás z vesela představoval bylo po špatné náladě!A pak ta vaše nádherné písničky! Děvče, co sedělo vedle, říkalo své kamarádce, že jste boží. Všichni jsme se tomu zasmáli, přestože to bylo v kostelíku a mohlo se to brát div ne jako rouhání, ale současně jsme s děvčetem souhlasili. Víte,v dnešní době jsou takové chvíle vzácností.Mluví se jen o penězích a o politice,a to i v kultuře.Takovou upřímnou muziku jako děláte vy aby pohledal. I ty veselé řeči pana Hanzlíka mne ohromně pobavily,protože dnešní tzv.baviči jsou na můj vkus příliš křečovití a často i vulgární. Pán se bez toho obešel a přitom jsme se smáli ještě při cestě domů.A broukali jsme si k tomu vaše chytlavé písničky.Nechápu,proč v televizi nenajdeme takové programy jako byl ten váš. Tak draho by to snad nevyšlo, aby si to stanice nemohly dovolit. Moc vám děkuji za to, co děláte. Setkání s takovými kumštýři, jako jste vy,je v dnešní době jako pohlazení.
S pozdravem Marta

Titulek: Re: poděkování

Milá Martičko,
hrát pro tak srdečné a vnímavé obecenstvo, jaké se sešlo v chrámu Sv. Bartoloměje v Lovčicích, to je i pro nás čest, to si musíme považovat. Jsme moc rádi, že jsme Vás potěšili svojí muzikou, včetně mluveného slova Jindry Honzíka. Naším krédem je, že by nás to, co děláme, mělo především bavit. Když se ta radost podaří přenést na posluchače, tak si snad ani nic lepšího nelze přát. Moc Vám děkujeme za milý vzkaz, přejeme hodně zdraví a zase někdy na shledanou!!!

Datum: 08.09.2017

Vložil: M.Růžičková

Titulek: Re: Re: poděkování

Moji milí,moc a moc se omlouvám za popletení jména p.Jindry Honzíka. V tom hlaholu jsem špatně slyšela a takhle to dopadlo.Příště budu pozornější. Ještě jednou vám za vše děkuji.

Datum: 08.09.2017

Vložil: J. Honzík

Titulek: Re: Re: Re: poděkování

Milá paní Růžičková, vůbec se neomlouvejte - takové přeřeknutí je pro mě pocta! Jenom se domluvme: Jaromírovi ani muk!!! :-)))
Zdravím vás a také děkuji za ty milé řádky.
Jindřich Honzík

Vložil: Petra

Titulek: Kavčí plácek

Milí Kantoři, moc a moc děkuji za krásný koncert na Kavčím plácku v Hradci Králové. Byl to opět naprosto úžasný zážitek, byli jste všichni úplně úžasní. Přeji vám ať vám to pořád takhle báječně hraje. A moc se těším na další koncert a na nové písničky a cd.

Titulek: Re: Kavčí plácek

Milá Petruško,
hrát pro tak srdečné lidi, to je pro nás ta nejlepší energie. Jsme rádi, že jsme Vám udělali radost a zase někdy na shledanou!!! Přejeme Vám vše krásné!!!

Datum: 04.09.2017

Vložil: Slávka

Titulek: Lovčice

Líp než Bílkovi bych to nenapsala. Do písmenka podepisuju!!!

Datum: 04.09.2017

Titulek: Re: Lovčice

Milá Slávko,
moc Vám děkujeme a mějte se krásně!!!

Datum: 03.09.2017

Vložil: Bílkovi

Titulek: Lovčice

Ještě jsme plni dojmů, tak to zkrátka musí ven:
Dlouho jsme nezažili tak skvělý večer jako dnes s vámi v lovčickém kostele. A to jsme váhali, zda jet těch cca 40km, když nám byl váš koncert doporučen. Nabitý kostel nás ale už předem utvrdil, že jsme tady dobře.
A potom přišly ty dvě hodiny nádherné muziky ve vynikajícím provedení od lidí, kteří nejen ovládají nástroje, ale přidávají i hromadu elánu a srdíčka. To vše propojené uvolněným a přirozeným povídáním pana moderátora, který nás přesvědčil, že i v kostele může být veselo.
Ze srdce vám děkujeme, budeme z toho žít ještě dlouho.
P.S. Jsme sice ateisté, ale napadlo nás, že do kostela s takovou atmosférou bychom klidně chodili pravidelně. A určitě nejen my!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!