Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 18.12.2017

Vložil: Broňa

Titulek: Chloumek

To byla krása!!!!!!!!

Datum: 18.12.2017

Vložil: Honza

Titulek: Re: Chloumek

Velké díky i Vám! Tak skvělé obecenstvo, to moc potěší.
Přejeme radostné prožití Vánoc a štastný nový rok!

Datum: 17.12.2017

Vložil: Věra Kopecká

Titulek: Koncert V Bydžově

Milí Kantoři a kamarádi,
Včerejší koncert byl pro mně opět balzámem na duši. Úžasná vánoční atmosféra , nádherná hudba dokonalý zvuk a Váš moderátor velice vtipný a přirozený. Moc děkuji a přeji šťastné a veselé Vánoce. Vaše Věra

Titulek: Re: Koncert V Bydžově

Milá Věruško,
moc rádi jsme Vás opět viděli. Škoda, že v tom frmolu po koncertě nezbyla chvilka na pár slov. Tak někdy příště!!! Děkujeme za milý vzkaz.
Mějte se moc hezky a prožijte radostné Vánoce a šťastný nový rok!!!

Vložil: Lumír

Titulek: Program Nový Bydžov

Do vašeho města jsem zabloudil až z Jihlavy a "co s načatým večerem?" jsem vyřešil návštěvou vašeho programu. Bylo to naprosto neuvěřitelné! Vaše písně jsou pro mě úžasným objevem a úplně mě dostala za sounáležitost s publikem, které na vás chodí v hojném počtu několikrát do roka, a přesto se vás nemůže nabažit. Nedivím se mu, ještě teď ve mně ten skvostný zážitek doznívá. Mnohokrát děkuji!

Titulek: Re: Program Nový Bydžov

Lumíre,
adventní koncerty děláme už od roku 1983. Tenkrát to byla 2. sestava Kantorů, v současnosti už hrajeme ve 4. sestavě. Celý rok se na tenhle repertoár těšíme a vždycky také zařadíme několik čerstvých novinek.
Asi proto na nás chodí obecenstvo, že to je pokaždé trochu jiné, než minule. Jsme rádi, že jsme Tě naší hudbou zaujali a vážíme si toho.
Přejeme Ti radostné prožití Vánoc a šťastný nový rok!

Datum: 16.12.2017

Vložil: Milan a spol.

Titulek: Týniště

Naprostý souhlas s "předřečníky"!!!

Titulek: Re: Týniště

Milane,
vážíme si Vaší přízně a také přejeme Tobě i Tvým nejbližším hodně zdraví, štěstí a pohody nejen o Vánocích, ale i po celý příští rok!

Datum: 16.12.2017

Vložil: Zdenka

Titulek: Koncert v Týništi n.O.

Myslím si, že můžu mluvit za celé své okolí v hledišti, že jste nás naladili na adventní čas i vánoce náramně. Že hrajete srdcem, to bylo nejen slyšet, ale i vidět. Máte můj hluboký obdiv, včetně pana Honzíka, který vtipným a lidským mluveným slovem celou tu pohodu jenom umocnil. Přeji vám všem vše nejlepší, hodně zdraví a krásné prožití svátečních dnů. Nám díky Vám začaly už včera.
Zdena

Titulek: Re: Koncert v Týništi n.O.

Milá Zdeničko,
po řadě let jsme si rádi před týništským obecenstvem zaúčinkovali. Vy jste byla součástí toho krásného souznění kapely s diváky. Vážíme se toho a moc Vám děkujeme. Ať Vám ta pohoda vydrží nejen přes Vánoce , ale i po celý příští rok!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!