Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 03.02.2018

Vložil: Marek

Titulek: plakáty

Dobrý den. Těším se na váš koncert v Hronově, ale nebýt vašeho faceboku ani o něm nevím. Plakáty u nás ve vsi jsou totiž divně kombinované ze dvou kusů, a tak někde visí vlivem větru a možná i vandalů jen fotka Kantoři a jinde zase jen bílý papír s časem a místem konání. Jedno bez druhého vlastně neříká nic. Přitom na krámě je plakát v celku - údaje jsou na spodní bílé části (ale to prý jste jim dali vy). Nevím, jestli je to váš problém, ale stálo by za to dávat pořadateli ty plakáty v celku. Jinak jsou to vyhozené peníze a hlavně se hodně lidí o koncertu vůbec nedoví. Nezlobte se za tu připomínku, moc se na vás těšíme!!!

Datum: 04.02.2018

Vložil: J. Honzík

Titulek: Re: plakáty

Ahoj Marku,
děkuji za tvoji připomínku - prověřím ji a pokusím se zařídit nápravu.
Pro tvoji informaci: plakáty od nás dostává pořadatel "v celku", tj fotka v horní části a místo pro dotisk v dolní.
Máš pravdu, že někde to řeší kombinací plakátu a zvlášť vytištěného dotisku, což je asi dáno technickými možnostmi, ale vždy by měly být obě části pevně spojeny.
Informaci předám KIS Hronov, jež je pořadatelem koncertu.
Jsem rád, že sis nás přesto všechno našel :-)

Datum: 05.02.2018

Vložil: J. Honzík - Kantoři

Titulek: Re: plakáty

Ještě jednou dobrý den,
s pořadatelem jsme se spojili - zničené plakáty byly "dílem" vandala a na nápravě se pracuje.
Děkujeme jak vám za upozornění, tak KIS Hronov za bleskovou reakci.
KANTOŘI

Datum: 07.02.2018

Vložil: Marek

Titulek: Re: Re: plakáty

Děkuji a na shledanou v divadle!

Datum: 03.01.2018

Vložil: Alice

Titulek: Děkuji

Milí Kantoři,
měla jsem tu čest navštívit Váš koncert v NB 26.12. a jsem stále ještě unešena. Do této doby jsem sice Vaše jméno slýchala a míjela Vás. Tak od teď máte dalšího fanouška. V mém autě a v mém srdcí stále zní a rezonuje Vaše vánoční CD a já Vám za to moc děkuji.
Alice

Vložil: Honza

Titulek: Re: Děkuji

Milá Alice,
jsme moc rádi,že jste se stala naší fanynkou. Ať Vám naše muzika dělá stále takovou radost, s jakou jsme ji my nahrávali. Mějte se moc hezky a přejeme Vám i Vašim nejbližším šťastný nový rok!!!

Vložil: Jiří (Bakov)

Titulek: vzkaz

Vážení,
zažil jsem Vaše vystoupení v Bakově n.J. a nedá mi to, abych Vám i s časovým odstupem napsal, že ten večer byl jedním z nejhezčích zážitků mého roku 2017. Co jsem mluvil s dalšími, kteří tam ten večer byli, jsou na tom podobně. Dokonce jste ještě před námi stihli potěšit i místní děti! Také s nimi jste prý byli velmi fajn. Obdivuji, jak v dnešní době, kdy si musejí umělci vypomáhat pyrotechnikou a kdo ví čím ještě, aby dokázali zaujmout, si vy vystačíte s "pouhou" muzikou a mile nenuceným mluveným slovem. Jediné vysvětlení je, že své "řemeslo" prostě umíte a žádné berličky nepotřebujete!
Teď jsem pročítal Váš program na letošní rok a našel jsem tam i Mladou Boleslav. Naši mladí tam dělají ve škodovce, tak Vám musím sdělit, že 4 diváky máte jisté!!! Když viděli, jak jsme přišli rozpoloženi a jak dlouho nám to o svátcích vydrželo, litovali, že na Bakov už nesehnali lístky. Tak se budeme těšit na Boleslav!!!
Přeji Vám hodně zdraví, úspěchů a tak nadšených posluchačů, jako jsme my!

Titulek: Re: vzkaz

Jiří,
ceníme si toho, že jsme Vás tak zaujali naším vánočním repertoárem. Každoročně se na ten krásný adventní čas těšíme a zařazujeme do programu i několik novinek. Moc nás to baví a když se to podaří přenést i na posluchače, tak jako v Bakově, tak to je přímo ideální stav.
V Boleslavi jsou v jednání 2 koncerty, v září normální a v prosinci vánoční. Budeme se těšit na setkání s Vámi i Vašimi mladými. Zachovejte nám přízeň a přejeme celé Vaší rodině šťastný nový rok!!!

Datum: 27.12.2017

Vložil: Dana

Titulek: koncert 26.12.

Byla jsem na Vašem koncertě 16.12., ale přijela mi návštěva tak jsem ji vytáhla 26.12. znovu s tím, že se dobře pobaví a já si zopakuji už jednou viděné. Doteď jsem ale v šoku - příjemném!!! I když písničky byly z velké části stejné, byl program celkovým podáním úplně jiný, takže jsem se znovu výtečně pobavila. Smekám před Vámi, že si dáte tu práci nabídnout pokaždé něco jiného a nejedete jako jiné soubory jako přes kopírák. Tak děkuji nejen za bezvadně pobavené příbuzenstvo, ale i za sebe. Teď už vím, že na Vás můžu chodit třeba denně bez obav, že bych slyšela ty samé naučené průpovídky pořád dokola.

Datum: 27.12.2017

Titulek: Re: koncert 26.12.

Milá Dano,
jsme rádi, že se Vám i druhý koncert líbil. Průběžně zařazujeme do našich pořadů novinky a to se týká i mluveného slova. Hrajeme si hlavně pro radost a tak nechceme omílat do nekonečna stále stejné věci. To by nás tolik nebavilo.
Přejeme Vám krásný zbytek Vánoc a do nového roku hlavně hodně štěstí a zdraví.
Těšíme se na další společná setkávání.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!