Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 18.05.2018

Vložil: Věra, Míla

Titulek: Liduška Chlumec

Vaše účinkování na připomínce výročí chlumecké Lidušky bylo překrásné. Dobře vystihlo, proč by se lidé měli zabývat hudbou a proč bychom měli i nadále podporovat výuku dětí v ZUŠ:
Když se to umí, jde muzika přímou cestou od srdíčka k srdíčku.
Děkujeme za nádherný zážitek!
Zdraví odrostlé holky z LŠU.

Datum: 18.05.2018

Vložil: Honza

Titulek: Re: Liduška Chlumec

Milé dámy,
to jsme moc rádi. Těšíme se na další setkávání s Vámi. Mějte se krásně a přejeme Vám jen samé prosluněné dny!

Datum: 11.05.2018

Vložil: Ondřej

Titulek: Fandím vám!

Ahoj, kapelo. Musím Vám napsat, že je pro mě úplným pohlazením Vaše "diskotéka" na Facebooku. Většinou šílím, když si v autě pustím rádio nebo nějaký hudební pořad v televizi. Co tam se někdy objeví za zhůvěřilosti, to mi hlava nebere - někteří ani neumí pořádně hrát, o zpěvu ani nemluvím... A přitom, jak je vidět (a slyšet), kapely, které umí, existují. Asi nemáte ty správné kamarády na patřičných místech nebo nejste ochotni někomu něco "strčit", jinak si to neumím vysvětlit.
Jak jsem ale prošel Vaše webové stránky i ten Facebook, na přízeň posluchačů si stěžovat nemůžete, což je dobře!
Znal jsem Vás kdysi, znovuobjevil jsem Vás teď a mám radost, že jste pořád výborní a neslevili jste ze své kvality. Vaše písničky jsou povznášející a Vaše muzika podmanivá.
Přeji Vám ještě hodně spokojených posluchačů a pevné zdraví!
Ondra

Datum: 11.05.2018

Titulek: Re: Fandím vám!

Ahoj Ondro,
moc děkujeme za milé ocenění naší mnohaleté činnosti. Hrajeme si hlavně pro radost a tak nás těší, když se to líbí i posluchačům. Bez toho vzájemného souznění by to němělo smysl.
Tak někdy na viděnou a slyšenou naživo!
Přejeme Ti krásné dny!!!

Datum: 10.03.2018

Vložil: Věra Havelcová - FB

Titulek: Koncert Hronov

Kantoři milí, díky! Bylo to úžasné! A už teď se těším nashledanou!

Datum: 10.03.2018

Titulek: Re: Koncert Hronov

Milá Věruško,
Vy jste byla součástí toho srdečného hronovského obecenstva. To se to pak hraje!!! Děkujeme a mějte se krásně!

Datum: 09.03.2018

Vložil: Petr

Titulek: Hronov

Dobrý den.Myslel jsem, že Váš žánr není mým šálkem čaje, ale JE!!!Přesvědčili jste mě o tom v Hronově, kam jsem dostal od přátel lístek a upřímně - moc se mi tam nechtělo.Nakonec jsem byl doslova unešen, protože jste profíci každým coulem,obdivuhodně ovládáte spoustu nástrojů,bezchybně zpíváte,máte bezprostředního a vtipného moderátora...hrozně jsem si to užil,fakt!Děkuju.

Titulek: Re: Hronov

Ahoj Petře,
máme radost, že jsme Ti kápli do noty. My jsme si to se skvělým obecenstvem v Jiráskově divadle taky moc užili. Tak zas někdy na viděnou a měj se krásně!

Vložil: Šárka, Václav

Titulek: Koncert v Hronově

Milí Kantoři,
jsme ještě plni dojmů z vašeho včerejšího koncertu v Jiráskově divadle. Ta krása a energie, která se na nás valila z podia, to je nezapomenutelný zážitek. Lidi vám to taky dali najevo dlouhotrvajícím potleskem. Škoda, že u nás nehrajete častěji. Přitom Honza je náš rodák. Dělejte pořád takovou radost svojí muzikou. Máme Vás rádi.

Titulek: Re: Koncert v Hronově

Milí přátelé,
jsme moc rádi, že se Vám náš koncert tak líbil. Budeme se těšit, že se někdy v budoucnu zase setkáme.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!