Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 11.11.2018

Vložil: Pavlína,Blanka,Jana,Zdeněk

Titulek: Lázně Velichovky

Děkujeme za úžasný koncert ke sv.Martinovi.Vaše písně jsou úžasné (Zdenda ještě jednou děkuje za splněné country přání).Hodně nás bavilo i povídání,které propojovalo jednotlivé výstupy.Byla to prostě pohoda a krása i když počasí bylo všelijaké.Užili jsme si to!!!

Datum: 11.11.2018

Vložil: Honza

Titulek: Re: Lázně Velichovky

Milí přátelé,
my děkujeme Vám, že jste v tom sychravém počasí vydrželi. Vážíme si Vaší přízně a těšíme se na další setkávání s Vámi.

Datum: 10.11.2018

Vložil: Zdena Bašná

Titulek: Bílovecké trhy

Musím s p. Pawlusem souhlasit. Nic tak krásného, jako byly vaše písničky, jsem dlouho neslyšela. Jestli vůbec! Nádherné, nádherné, nádherné!!!

Titulek: Re: Bílovecké trhy

Milá Zdeno,
moc děkujeme, máme velkou radost, že jsme se Vám líbili. Přejeme Vám hodně štěstí a zdraví!!!

Vložil: Aleš Pawlus - FB

Titulek: Bílovec

Dnešní koncert Kantorů v Bílovci byl pro mě velkým a příjemným překvapením. Fakt smekám.
Ono asi není jednoduché hrát v devět ráno. Zvlášť, když vedle stanu urputně točil flašinetem veterán z první světové.... O to větší obdiv v mých očích. A samozřejmě uších. Krásná, čistá produkce s nasazením. A ty vokály..... Dokonalé, bez chybičky. I ty podhrávky. Většinou jsem vůči tomu kritický, ale tady to bylo dělané s velkým citem a vkusem. Velké množství nástrojů. Od starobylých po el. kytaru. Všechno do sebe zapadalo. Přirozeně. Žádný nátlak a tlačení přes pilu.Pro mě fakt zážitek.

Titulek: Re: Bílovec

Ahoj Aleši,
moc děkujeme, jsme rádi, že jsme Tě zaujali naší muzikou. Přejeme Ti samé krásné dny!!!

Datum: 31.10.2018

Vložil: Jiří z Příbrami

Titulek: Velký dík.

Zdravím Vás skvělí Kantoři, v neděli 28.10.2018 jsem měl sluníčkové odpoledne a to i když v Praze pršelo.Z devítičlenné party jsem zůstal sám (chudáček), ostatní se po prohlídce Obecního domu odebrali na vojenskou přehlídku. Když se vrátili štěstím nezářili a divili se mojí veselé náladě. Rád jsem poskytl recept na zlepšení nálady. Ten recept zní navštivte vystoupení skupiny Kantoři. Váš koncert byl to nej co jsem v Praze při oslavách zažil a z fotek, které jsem od vás získal, čiší pozitivní energie, kterou umíte zdravě nakazit. Vám čtyřem skvělým lidem patří velké poděkování, uznání, poklona. díky, díky, díky. Jiří z Příbrami.

Datum: 01.11.2018

Titulek: Re: Velký dík.

Ahoj Jiří,
děkujeme Ti za moc milý vzkaz. Muzika nás pořád baví, energie máme taky dost a tak jsme rádi, že to takhle působí i na posluchače. Bez jejich odezvy by to ztrácelo smysl. Těšíme se, že se v budoucnu zase společně sejdem a přejeme Ti hodně zdraví a štěstí.

Datum: 30.10.2018

Vložil: Roman Král

Titulek: Vánoční Zdechovice

Ahoj Kantoři.
Jako x roků minulých, i tento rok se těšíme na 20. prosince, kdy zavítáte opět na vánoční koncert do Zdechovic. Už se těšíme.

Datum: 30.10.2018

Titulek: Re: Vánoční Zdechovice

Ahoj Romane,
i my se moc těšíme a děkujeme, že nám stále zachováváte přízeň.

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!