Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 02.03.2019

Vložil: Pavel Malý

Titulek: Blahopřání k výročí

Vážený pane Filipe!Přeji Vám ze srdce pevné zdraví,ůspěchů a také štěstí k 70 výročí a i do dalších let.Máme Vás moc rádi,Váš úsměv,radost,Vaše krásné umění,pozitivum které tím vším co pro děláte,předáváte lidem.Moc si Vás vážíme.S ůctou Pavel Malý

Datum: 03.03.2019

Vložil: Honza

Titulek: Re: Blahopřání k výročí

Vážený pane Malý,
moc děkuji. Jsem rád, že tu naši muzičku, kterou si děláme pro radost, můžeme předávat našim milým posluchačům a příznivcům, ke kterým patříte i Vy.
Mějte se krásně!!!

Datum: 28.02.2019

Vložil: Jitka Špátová

Titulek: Blahopřání

Vážený pane Filipe, k vašemu krásnému jubileu Vám přeji to samé, co Vaši Kantoři. Nejdříve jsem chtěla napsat, že jste pro naši generaci legenda, ale tím, že Kantoři stále účinkují a udržují svůj repertoár ve stále aktuální podobě, přizpůsobené požadavkům posluchačů 21. století, to označení se mi k tomu vůbec nehodí...
Hrál jste mým rodičům, mně a dnes si vás rádi pouští na CD i moje děti. Takových muzikantů, kteří vždycky dokázali oslovit publikum napříč generacemi, je jako šafránu. Tak ať ten váš stále voní jako v té poslední písničce, kterou jste nahráli.
S úctou Špátovi

Datum: 28.02.2019

Titulek: Re: Blahopřání

Vážená a milá paní Špátová,
děkuji moc za krásnou gratulaci. Jsem rád, že na Vás působíme jako kapela tak pozitivně. Vážíme si Vaší přízně!
I já přeji celé Vaší rodině hodně zdraví a štěstí!!!

Datum: 18.02.2019

Vložil: Jana Thérová

Titulek: Vůně tymiánu

Dobrý den, přes váš Facebook a následně Youtube jsem se dostala k vaší písničce Vůně tymiánu. Tu melodii dobře znám od jiných interpretů a mám ji moc ráda zejména od pana Lohonky. Myslela jsem, že krásnější podání už nikdy neuslyším, ale vaší zásluhou jsem se mýlila. Vaše písnička, to je tak něco něžného, niterného a krásného, že mě úplně pohltila a dojala. Moc vám děkuji za mimořádný zážitek! Jana

Datum: 18.02.2019

Titulek: Re: Vůně tymiánu

Milá Janičko,
i my Vám moc děkujeme, máme radost, že se Vám písnička tak líbí.
Přejeme Vám krásné dny a budeme se těšit, že se někdy setkáme i osobně.

Datum: 30.01.2019

Vložil: Karel

Titulek: držím palce

Zdravím vás Kantoři a s údivem sleduji vaši neutuchající aktivitu. Kdysi jsem díky vám začal chodit do houslí, protože mě nadchly vaše koncerty, na které jsme chodili se školou. Dokonce jsem se nakonec také stal kantorem - bylo to hlavně na přání maminky, ale kdo ví - třeba i pod vaším vlivem.
Po létech jsem vás znovuobjevil na internetu, konkrétně na You Tube, a odtud už to byl jen kousek sem i na váš Facebook. Už mi zbývá jen poslední krok - vyhledat a navštívit některý z vašich koncertů, protože, třebaže se váš repertoár oproti někdejšímu značně změnil, muzikantská poctivost, elán a hlavně kvalita zůstaly.
Moc vám držím palce! S úctou Karel Patočka

Datum: 30.01.2019

Titulek: Re: držím palce

Ahoj Karle,
jsme moc rádi, že nám tak dlouho zachováváš přizeň. Výchovné koncerty jsme nejvíc dělali v 80-tých letech minulého století, ve 2. složení kapely. Těšilo nás, že se to líbí nejen dětem, ale i učitelům.
Budeme se těšit, že se někdy uvidíme na živém koncertě. I v současném, 4. složení, děláme pořád dál. Asi proto nás to stále tak baví i ve 49. roce existence.
Děkujeme za milé ocenění naší činnosti a přejeme Ti hodně zdraví a štěstí!!!

Datum: 16.12.2018

Vložil: Míla a Jára

Titulek: Sv. Jakub

Na váš koncert v Popovicích nás zavedla čirá náhoda a my jí za to doteď blahořečíme. Byla to krása! Děkujeme, Přenosilovi

Datum: 17.12.2018

Titulek: Re: Sv. Jakub

Milí přátelé,
jsme moc rádi, že jsme Vás potěšili naším adventním koncertem. Zachovejte nám přízeň! Přejeme Vám radostné prožití Vánoc a šťastný nový rok!!!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!