Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 20.06.2019

Vložil: Dita

Titulek: držím palce

Dobrý den. Držím vám palce na dnešním hraní pro onkology v Hradci. Ve zdejší FN mému tatínkovi moc pomohli. Z beznadějného případu vykouzlili 6 let plnohodnotného života (zatím!!!). Tak jim prosím předejte svými písničkami hodně dobré nálady i za mě. Děkuji, Dita.

Datum: 20.06.2019

Vložil: Honza

Titulek: Re: držím palce

Milá Dito,
tak to se budeme snažit o to víc. Přejeme Vašemu tatínkovi, ať se mu těch šest plnohodnotných let ještě několikrát znásobí.
Hodně zdraví, štěstí a pohody Vám všem!!!

Datum: 14.06.2019

Vložil: Jiřina

Titulek: RADOST

Kantoři milí! Konečně jsem se dopídila,jak mohu sledovat, kde a kdy máte vystoupení! Já se v té technice moc nevyznám,učím se od vnučky a jde to ztuha,a tak jsem byla odkázána na plakáty. Díky tomu jsem si vás užila jen u nás v Třebši. Nyní, když jsem "moudřejší", si vás už ohlídám pečlivě,protože jste miláčci a vaše písničky jsou pro mě jako transfúze! A nejsem sama! Kamarádka, syn i ta vnučka to mají úplně stejně. Tak se určitě uvidíme na Náplavce a zkusíme vás navštívit rovněž v Nechanicích, pokud bude mít syn volno. Srdečně vás zdravím a děkuji za vše, co děláte pro lidi! Ani nevíte, jak je to záslužná činnost. Vaše J. Rosecká

Datum: 14.06.2019

Titulek: Re: RADOST

Milá Jiřinko,
moc děkujeme za ten krásný vzkaz. Také se budeme těšit na milé setkání s Vámi při našem koncertování. Přejeme Vám i Vašim nejbližším hodně štěstí a zdraví!

Datum: 12.06.2019

Vložil: Petr Jirmann

Titulek: já a Kantoři

Poprvé jsem byl na Kantorech, když mi bylo asi 10 let, i v pubertě korespondovali s mým vkusem, když jsem se s nimi potkával na festivalech i při jiných příležitostech.
Pak jsme nějak jeden druhému sešli z očí, já se mezitím stal také kantorem, když vtom jdu po náměstí Republiky a tam - Kantoři! Mrzl jsem tam s nimi skoro hodinu. Tedy - tělo mrzlo, duše byla prohřátá skvělou muzikou.
Včera jsem šel svou rodnou Chrudimí a přítel Jiří mě zve na Zvonek - budou tam prý i Kantoři!
Jsem rád, že jste mi nevymizeli ze života. Jste jednou z jeho jistot!
Děkuji a těším se na další setkávání. Koukal jsem na váš pestrý program - mám z čeho vybírat.
S úctou a radostí Petr

Datum: 12.06.2019

Titulek: Re: já a Kantoři

Ahoj Petře,
vážíme si tvojí dlouholeté přízně a těšíme se na setkání na Chrudimském zvonku.
Měj se krásně!

Datum: 09.06.2019

Vložil: rENÁTA

Titulek: BRAVO

NEMOHLA SEM TO POŘÁDNĚ ŘÍC DYŽ SEM S VAMI MLUVILA kuli svy nemoci se špatně mi mluvi ale brečela sem z ty krásyx co ste nam spivali a hrali na POJEZDU.ŽE SEM NIC TAKOVYHO DLOUHO NEMĚLA JAKO VAŠI HUDBU.MOC MOC BRAVO

Datum: 09.06.2019

Titulek: Re: BRAVO

Milá Renátko,
jsme moc rádi, že se Vám náš koncert tak líbil. Tak zase někdy na shledanou a přejeme Vám hodně zdraví a štěstí!

Datum: 01.06.2019

Vložil: Petr

Titulek: bonus

Tak vám musím napsat milí Kantoři,že jsem od vás dostal k těm vašim pěkným písničkám i nečekaný bonus!!!Brouzdám si tak po facebooku,když vtom narazím na vaši novou titulku s Fenixem.Zajímalo mě,co to je a paráda!Stavíme si domeček a zrovna řešíme topení a tohle je moooc zajímavé!Asi máme vyřešíno!Jsem rád,že jste se dali dohromady.Vy jste šikovní,oni jsou šikovní,tak vám přeju,aby vám to spolu klapalo!!!Zdraví Petr Čižinský.

Datum: 02.06.2019

Titulek: Re: bonus

Ahoj Petře,
jsme rádi, že naše partnerství s Fenixem má i pro naše přátele a příznivce takovéhle hezké bonusy. Přejeme Vám, ať máte v novém domečku stále příjemné teplo a pohodu. Mějte se hezky!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!