Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 18.07.2019

Vložil: Honza

Titulek: Re: Přelouč

Milí přátelé,
jsme moc rádi, že jsme Vám kápli do noty. Mějte se moc hezky a budeme se těšit na další setkávání.

Datum: 16.07.2019

Vložil: Vlčkovi

Titulek: vaši příznivci

Letos na vás máme štěstí při svých výletech. Slyšeli jsme vás na Hrádku u Nechanic a zastihli jsme vás také v Babiččině Údolí, kde jste měli ještě delší koncert. Lidové písničky ve vašem unikátním zpracování jsme měli vždycky rádi. Nějakou dobu jsme vás neslyšeli a tak jsme si museli trochu zvykat na váš nynější zvuk, který je poněkud rasantnější, než býval, ale nakonec jsme mu přišli na chuť a rádi. K té dřívější pohoděnce přibyl výraznější rytmus, tak si s vámi mnohem víc než dřív i podupáváme a tleskáme do taktu. Má to i další efekt, že jak sledujeme, oslovujete i hodně mladých lidí. A to je velké umění zachovat si tvář pro nás, kteří vás známe od mládí, a zároveň jít s dobou. Tím pádem senzačně navazujete na ty staré lidové muzikanty, jejichž hudbu přenášíte přes hranice zeměpisné i historické. Je to obdivu hodné a ten máš máte! Děkujeme a přejeme hodně zdaru! Bohumír a Jana

Datum: 16.07.2019

Titulek: Re: vaši příznivci

Milí Vlčkovi,
máme velkou radost, že ve Vás máme tolik let naše příznivce. Vždycky jsme se řídili tím, že by nás to, co děláme, mělo především bavit. To by nešlo, kdyby se pouze do nekonečna omílaly staré písničky. Proto se snažíme dělat pořád dál a i ten celkový zvuk se vyvíjí s dobou a novým repertoárem. Děkujeme, že jste na nás nezanevřeli, těšíme se na další setkávání a přejeme Vám vše krásné!

Datum: 14.07.2019

Vložil: Hanka a Vašek

Titulek: Ratibořice

Dobrý večer, dnešní koncert jsme navštívili náhodně. Byli jsme velmi překvapeni nejen kvalitní hudbou, ale i perfektním zpěvem. Moc se nám líbilo. Přejeme hodně zdraví Vám všem!

Datum: 15.07.2019

Titulek: Re: Ratibořice

Vážení a milí,
děkujeme za krásné ocenění naší mnohaleté hudební činnosti. Mějte se hezky, také přejeme hodně zdraví a někdy brzy zase na shledanou!

Vložil: Hana Šenfeldová - FB

Titulek: Ratibořice

Opět nezapomenutelný zážitek, děkujeme za přívětivé odpoledne. U mě jste 1*

Datum: 15.07.2019

Titulek: Re: Ratibořice

Milá Haničko,
tak skvělé spolužačky, jako Ty a Evička, to je poklad. Tak zase brzy někde na viděnou!!!

Datum: 13.07.2019

Vložil: Stanislav

Titulek: chvála vám!

Dobrý den, v Litomyšli žiji od narození a od dětství si užívám všeho, co naše "město hudby" nabízí. Proto mě jen tak něco nepřekvapí. Vám se to ovšem podařilo v míře vrchovaté, něco tak strhujícího už jsem opravdu dlouho neslyšel. Děkuji. Stanislav

Titulek: Re: chvála vám!

Ahoj Stanislave,
vážíme si Tvého uznání a ocenění. Před tak skvělým litomyšlským obecenstvem se nám hrálo opravdu pohodově. Tak zase někdy na viděnou a přejeme samé krásné dny!

Datum: 02.07.2019

Vložil: Jarda Hála

Titulek: smekám

Viděl jsem vás v Chrudimi, viděl jsem vás v Hradci, slyšel jsem vás ve Folkparádě v rádiu, prolistoval jsem váš web, navštívil jsem Youtube a nechápu, jak jste mohli dlouhá léta unikat mé pozornosti!Kantory samozřejmě znám, protože se o folk hodně zajímám, ale měl jsem vás za kapelu 70. - 80. let, kterou už odvál čas. Je to trapné, ale je to tak. O to větší radost mi teď vaše písničky dělají. Posunuli jste se trochu jinam, než jste před těmi x lety bývali, ale ten kantorský zvuk tam pořád je a z toho, co jsem zatím vyslechl, mám senzační pocit. Držím palce a omluvte prosím, milí Kantoři, že jsem dost dlouho chyběl ve vaší lavici. Teď už si dám pozor. Jarda

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!