Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 03.10.2019

Vložil: Honza

Titulek: Re: KG

Ahoj Petře,
máme se pořád co učit, napříč žánry. To je na muzice to nejkrásnější.
Děkujeme!

Datum: 15.09.2019

Vložil: Markéta Ježková

Titulek: Kantorům

Milí Kantoři, jste špičkou ve svém oboru! Sleduji vaše hraní v podstatě již od dětství, ale až nyní mě k poslechu vaší hudby přivedl můj muž / Pepa/ Jsem mu za to vděčná, protože mi otevřel dveře k tomu nejlepšímu co se u nás hraje! /techno mě nebaví.../ Oslovily mě krásné písničky, čistě zazpívané, s vnitřní energií a českými povedenými texty...navíc s pestrou škálou nástrojů, které pomalu mizí a nikdo už na ně nehraje... chodím po různých akcích a setkávám se s muzikanty, ale tohle nemá obdoby! Navíc ještě nepůsobíte jako hvězdy, ačkoli nárok byste na to dozajista měli! Upřímně děkujeme za to, že jste, že vás máme a nedáme!! Markéta Ježková z Liberce. ♥️
/ Včera v Hrádku jsme si vás krásně vychutnali !!/Ahoj zase někdy na vašem hraní!!!
Jo, a pozdravujte Jindru Honzíka, výborně moderuje, je vtipný a originální!! Zaslouží si též velkou pochvalu!!

Datum: 16.09.2019

Titulek: Re: Kantorům

Milá Markétko,
Váš vzkaz se čte jako balzám. Každé setkání s tak srdečnými a čistými lidmi, jako jste Vy a Pepa, to je očistná lázeň. Moc děkujeme za dlouhotrvající přízeň. Jindrovi Váš vzkaz vyřídíme, bude mít radost. Mějte se krásně a zase někdy brzy na shledanou! Máme Vás rádi!!!

Datum: 05.09.2019

Vložil: Josef

Titulek: ze severu

uz sem se nemohl dockat az budete hrat zase nekde pobliz Liberce a jsem rad ze jsem se dockal v Hradku.Josef

Datum: 05.09.2019

Titulek: Re: ze severu

Ahoj Josefe,
taky se moc těšíme. V Hrádku n. N. jsme hráli naposledy ještě ve 2. sestavě a to už je víc než 30 let.

Datum: 20.07.2019

Vložil: Josef Nachtigal

Titulek: Kantorům

Jste dobří, Kantoři!

Datum: 20.07.2019

Titulek: Re: Kantorům

Děkujeme!!!

Datum: 19.07.2019

Vložil: Jarka

Titulek: Vůně tymiánu

Nemohla jsem se rozhodnout,které CD si koupím na památku,tak jsem si nakonec vzala všechna 3,která jste nabízeli a vůbec nelituji.Kromě Vůně tymiánu,která mě doslova chytila za srdce už při koncertu,jsem objevila řadu nádherných písniček,jež na náměstí nezazněly,ale jsou neméně podmanivé.Mám vás ráda už dlouho a znovu jsem se přesvědčila,že si to zasloužíte.Děkuji.Jaroslava

Datum: 19.07.2019

Titulek: Re: Vůně tymiánu

Milá Jarko,
tak to nás moc těší. Všechna CD si vydáváme vlastním nákladem, takže si na ně dáváme jen ty písničky, které tam mít chceme a nikdo nám do toho nemluví. Jsme rádi, že se Vám líbí i naše minulá tvorba.
Děkujeme za Vaši dlouhotrvající přízeň a mějte se krásně!

Datum: 18.07.2019

Vložil: Marek, Jitka, Luboš a půl náměstí k tomu

Titulek: Přelouč

Vy máte nadhled, šíříte pohodu, bezchybně hrajete a zpíváte, když už se na jevišti povídá, tak je to bezprostřední, vtipné a k věci, nic lidského vám není cizí - moc jsme se v Přelouči pobavili a naladili. Jen tak dál!

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!