Kantory vždycky zajímaly Vaše názory, připomínky, přání...

Máte nějaké? Sem s nimi:

CO MÁTE NA SRDCI:

Datum: 04.12.2024

Vložil: Honza

Titulek: Re: Advent v muzeu

Milá Marie,
hrát před tak vnímavým a pozorným obecenstvem, jako v Muzeu Podkrkonoší v Trutnově, to je jedna velká radost. Ta soudržnost mezi kapelou a diváky, to je sen každého muzikanta. Včera se to povedlo a o to víc si toho vážíme. Děkujeme za milý vzkaz a přejeme Vám krásný Advent, radostné Vánoce a šťastný nový rok! Těšíme se, že se v budoucnu zase s Vámi setkáme.

Datum: 03.12.2024

Vložil: Milan

Titulek: Příbram

Jsem spíš na rockovou muziku a tak jsem čekal spíš na ohňostroj,než na vás. Ale kupodivu jsem vás nejen skousnul,ale docela mě ta vaše originální muzika čapla.Normálně mi ty vánoční songy,co prouděj z každýho amplionu v obchoďáku i z rádia vyvolávaj husinu,ale ty,co sem slyšel od vás je úplně jiný kafe.Nikdy by mě nenapadlo,že budu poslouchat folk a ještě ho chválit,ale stalo se :D Jste jiný!

Datum: 03.12.2024

Titulek: Re: Příbram

Ahoj Milane,
jsme rádi, že jsme Tě zaujali. Vycházíme sice z lidových tradic, ale písně si upravujeme tak, jak se to líbí nám. Muzika je jenom dobrá nebo špatná, na žánru nezáleží. Hlavní je, aby to šlapalo a měli jsme z toho dobrý pocit my i obecenstvo. Já osobně jsem zažil v 60-tých letech minulého století nástup Beatles a Rolling Stones a od té doby mě to drží, ta úžasná energie.
Měj se krásně!

Datum: 02.12.2024

Vložil: Jiřina, Pavel, Kristýna a Petr Melicharovi

Titulek: Advent Příbram

Milí Kantoři,
včera jsme prožili na námku v Příbrami kouzelné odpoledne. Málem jsme odešli už kolem páté, protože dětem byla zima a Petřík nemá rád ohňostroje. Nakonec jsme ale vydrželi a dobře jsme udělali! Vaše vystoupení bylo opravdovým vrcholem naší neděle!!! Nádherné písničky ve Vašem krásném podání nás doslova uchvátily. Ani jsme nečekali, že některé vánoční písně mohou být takové dupačky, při kterých dětem přestala být zima a dokonce si některé úryvky broukaly i cestou domů. A my také! Jste výborní!!! Na Youtube jsme si Vás našli, tak nebudeme bez Vaší hudby ani o Vánocích. Děkujeme, děkujeme, děkujeme! Melicharovi

Titulek: Re: Advent Příbram

Milí Melicharovi,
tak to je paráda, že jsme Vás takhle potěšili a hlavně rozehřáli. Přejeme celé Vaší rodině vše krásné nejen o Adventu a Vánocích, ale i v novém roce. Zachovejte nám přízeň a mějte se moc hezky!

Vložil: Jiří z Příbrami

Titulek: Dopis

Zdravím Vás Kantoři, opět jste potvrdili skvělou úroveň, díky za včerejší vystoupení v Příbrami. Škoda, že ohňostroj byl naplánován hned po vaší produkci. Chtěl jsem Vás ještě osobně pozdravit, ale pře bezpečností opatření nebylo možné se k Vám dostat. Budu se těšit na příští setkání, třeba za lepšího počasí. Ještě jednou díky Jiří B z Příbrami

Titulek: Re: Dopis

Ahoj Jiří,
moc děkujeme i za Tvou vytrvalou podporu a dlouhodobé fandovství. Také jsme si to na příbramském náměstí T.G.M moc užili. Budeme se těšit na další setkávání. Ještě jednou přejeme krásný Advent, radostné Vánoce a hlavně šťastný nový rok i léta příští!

Datum: 29.11.2024

Vložil: Zlatuše Pátková

Titulek: Adventní koncert v Adalbertinu

Děkujeme za překrásné písničky,poslouchala bych vás celý den. Jste úžasní a máte můj veliký obdiv. Nikdy nezklamete❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Titulek: Re: Adventní koncert v Adalbertinu

Milá Zlatuše,
děkujeme Vám za ta upřímná slova chvály. Zachovejte nám přízeň i do budoucna a prožijte krásný Advent, radostné Vánoce a šťastný nový rok!

Vložil: Magda Wiesnerová Zvoníčková

Titulek: Koncert s Boni Pueri

Moc krasny vecer, i diky vam :-)

Vyhledávání

Kontakt

Kapelník Kantorů: Mgr. JAN FILIP Manager: PhDr. Jindřich Honzík Dr. Jana Deyla 2102
504 01 Nový Bydžov
kapelník ..... +420 732 984 606 manager ..... +420 733 111 363

KANTOŘI

děkují za Vaše názory, za slova chvály i za přání ke kapelním výročím a těší se na shledání na koncertech nebo alespoň prostřednictvím svých CD a DVD.

A děkujeme i za připomínky, které nám pomáhají v naší práci. Naše 11. řadové album SVÍTÁNÍ vyšlo 7. 11. 2011 a slavnostně jsme ho pokřtili v pátek 11. 11. 2011 na koncertě v Jiráskově divadle v Novém Bydžově. Doufáme, že Vám tento počin udělal radost!!!  Dne 28.3. 2013 vyšlo naše vánoční DVD Kantoři v Betlémě. Je to výběr patnácti titulů z naší vánoční tvorby. Zatím poslední vánoční CD vyšlo 24. 10. 2016. Je to živě nahraný záznam adventního koncertu Dobrý večer Tobě. CD obsahuje 13 novinek, jednu píseň z minula a jeden přídavek. Dalším počinem je 13. řadové album, které vyšlo 12. 12. 2018. Jmenuje se Hej, sokoli! a obsahuje 13 písňových novinek, tentokrát hlavně z oblasti keltského folku. Nejnovějším přírůstkem v naší diskografii je 14. řadové album Budem zpívat dál, které vyšlo k jubileu 50 let Kantorů 7. 10 2020. Obsahuje opět 16 kapelních novinek. Ať se Vám líbí!